10km od Indjije, blizina centra naselja

Šifra nekretnine : 5359

Prodaja 109.000 € - Plac
70.82 ari Štampaj
Lokacija: Beška+ Ulica: Mike Antića+ 

Na opstini Indjija, u naselju Beska, na fruskogorskoj zaravni, u blizini auto put Beograd- Novi Sad, u neposrednoj blizini Dunava, 30km od Novog Sada, a 60km od Beograda.

U ul.Mike Antica u Beskoj, nalazi se uknjizena parcela od 71ar od čega je 27ari po najnovijim lokacijskim uslovima predviđeno građevinsko zemljište u građevinskom području .Plac je pogodan za formiranje poslovnih delatnosti kao što su; trgovina na veliko i malo,proizvodnja i prerada, oblast ugostiteljstva i uslužnih delatnosti, staklenika, izložbeno prodajnih salona, skladišta raznorodnih delatnosti, hladnjače, silosi, magacinski prostor , servisi, vinarije kao i za formiranje objekata male privrede u sklopu domaćinstva.Uz plac prolazi gradska voda-ima šaht na placu,struja,plin. Ova parcela ima direktan izlaz na asfaltiranu ulicu i nalazi se u neposrednoj blizini centra Beske.

Agencijska provizija je 2% od dogovorene cene.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • ENERGENT:Struja
  • INFRASTRUKTURA:Put, Vodovod, Elektro priključak
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • PONUDA:Hitno, Specijalna ponuda, Zamena, Snižena cena
  • PRISTUP:Šleperski prilaz,
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Plac-Prodaja

Top lokacija, uknjižen

9.73ari | 50.000 €
Ripanj je naselje u Gradskoj opštini Voždovac u Gradu Beogradu,15 kilometara od Beograda u podnožju planine Avale.kroz ovo naselje prolaze tri pruge (Beograd-Niš, Beograd-Niš preko Male Krsne i Beograd-Bar).Parcela namenjen za porodičnu stambenu izgradnju,cetvrtastog je oblika i izlazi direktno na asfaltni put.Oko ove parcele nalaze se porodicno stambeni objekti. Katastarski je poljoprivredno zemljiste za koje treba uraditi prenamenu. Moguc dogovor oko cene Uknjižen Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. Vlasnik fizicko lice, uknjizen 1/1 Kupac plaća proviziju 2%
Detaljnije