Cena sa namestajem i parking mestom

Šifra nekretnine : 5329

Prodaja 107.000 € - Stan
43.00 m22.0 SobeEG III/V  Štampaj
Lokacija: Žarkovo+ Ulica: Milorada Jovanovića+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 

Cena je sa skoro kompletnim namestajem( bez bele tehnike osim ugradne ), nameštaj odabran sa puno stila i ukusa. tako da se može Kupac odmah useliti ili ga rentirati po ceni od 500 evra.Veoma funkcionalan stan, sa odvojenom spavaćom sobom, prostranim dnevnim boravkom koji ima izlaz na terasu, sada spojen sa kuhinjom ali ima mogućnost izdvajanja kuhinje, četvrtastim hodnikom iz koga se ulazi u kupatilo, kuhinju, dnevnu sobu. Zgrada je odlično urađena , izolacija savršena, lift, video nadzor,PVC stolarija sa komarnicima, EG sa kotlom na struju i inverter klimom. Parket hrastov kvalitetan . Ispred zgrade pripadajući parking sa rampom za stanare zgrade. Blizina stajališta autobusa ,škole, vrtića Amana, marketa... Za svaku preporuku keš kupcima.
Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Kupac plaća proviziju 2%

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Terasa, Parking (više mesta), Ostava
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • PONUDA:Hitno, Specijalna ponuda, Zamena, Snižena cena
  • PRISTUP:Lift, Rampa za invalidska kolica
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Video nadzor
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Retko u ponudi, 2.5, funkcionalan stan na odličnoj lokaciji

2.0 | 57m2 | 110.000 €
Ova nekretnina se nalazi ispod Trgovačke ulice i parka Bele Vode . Zgrada je sa manjim brojem stanova i ima svoj parking ispred. Stan je na VPR koje je visine prvog sprata. Stan ima ulazni hodnik, veliku dnevnu sobu koja ima izlaz na jednu terasu, izdvojen kuhinjsko trpezarijski deo ,kupatilo spavaću sobu sa zasebnim gardaroberom, i drugu terasu od 15m2 koja ne ulazi u kvadraturi od 57m2 sa izlazom na veliko i lepo dvorište. Ima izdvojenu ostavu od 10m ispod te terase. Odličan, svetao i funkcionalan stan,trostrano orijentisan, adaptibilan u trosoban. Zahteva određena ulaganja ali se dobija fenomenalan prostor za život porodice, u neposrednoj blizini javnog prevoza, predivnog velikog parka, Vera, dve pijace, šklola , vrtića, marketa, tako da omogućava udoban život. Trenutno se radi preknjižba po ubrzanom postupku, na vlasnika, po ostavini . Stan koji se retko nalaziu ponudi i za svaku je preporuku Kupac plaća proviziju 2%
Detaljnije
Stan-Prodaja

Prelep stan u Golf naselju,retko u ponudi

3.0 | 85m2 | 199.000 €
Funkcionalan stan dvostrano orjentisan u prelepoj jako dobro odrzavanoj zgradi ispred koje se nalazi dovoljno mesta za parkiranje automobila .Porodičan stan na izvanrednoj lokaciji u blizini prevoza, vrtića, Košutnjaka,Ade, a za par minuta laganog hoda do centra Banovog brda. Ova nekretnina imaja veliki dnevni boravak sa izlazom na terasu koja gleda na zelenilo ,odvojen trpezarijski prostor koji se lako moze preurediti u jos jednu spavacu sobu i zasebna kuhinja sa ostavom .U ovaj prostor se ulazi iz predsoblja .Takodje iz predsoblja se prilazi komotnim spavacim sobama od kojih jedna ima izlaz na drugu manju terasu.Na kraju hodnika su dva mokra cvora. Trenutno je trosoban ali bez problema se može adaptirati u troiposoban. Grejna površina ove nekretnine je 77m2 plus dve terase. Stanu pripada i podrumska prostorija.Vlasnik je fizicko lice.Mapa je informativnog karaktera ne prestavlja tacnu adresu nekretnine. Stan za svaku preporuku.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Golf naselje ,cena dogovor

3.0 | 88m2 | 222.000 €
Moguć dogovor oko cene.Na elitnoj lokaciji Banovog brda u Golf naselju, nadomak Košutnjaka, u kvalitetnoj,dobroj zgradi nalazi se ova nekretnina Sa izuzetnim potencijalom i prelepim pogledom, veoma funkcionalan i svetao stan. Ulazi se u siroki hodnik koji vodi u dnevno trpezarijski prostor sa kuhinjom i izlazom na lepu polukružnu terasu,takodje tu je i gostinjski toalet dovoljno prostran da može biti i kompletno kupatilo,. Ova nekretnina ima tri spavace sobe .Pored stana se nalazi extra terasa od 30kvm .Ova terasa je prava oaza za opuštanje i uživanje, sa pogledom koji oduševljava,Ova nekretnina ima i ostavu od nekih 6m2 koja takodje nije usla u uknjizenu kvadraturu stanaZgrada je izuzetno kvalitetna, ulaz i lift održavani.Sva potrebna infrastruktura, marketi, pijaca, saloni, kafići, škola i vrtići su u neposrednoj blizini, mesta za parking ima dovoljno oko zgrade. Stan je uknjižen na vlasnika.Oznaka na mapi je informativnog karaktera,ne prestavlja tacnu lokaciju.
Detaljnije